xcomfort1

xComfort er laget for å kunne brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabiltering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner. Man kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov og ønsker melder seg.

Trenger du en ekstra lysbryter i gangen, eller en hovedbryter ved utgangsdøren som skrur av alt lys og setter all varme i sparemodus? Dette er typiske oppgaver som xComfort løser hver dag, helt uten bruk av synlige ledninger og det er ofte kun en omprogrammering som trengs. Fagfolk har gjennom flere år lært smarthuskonseptet xComfort å kjenne og hva det gir av løsninger og muligheter.

Nå er tiden inne til at også du som planlegger din neste bolig eller skal fornye den du allerede har også får kjenne til hva du kan oppnå. Noen er opptatt av elementer som å styre belysning eller oppvarming. Automatisk styring av solavskjerming og sikkerhetsfunksjoner er kanskje ikke like kjent.

At det kan gjøres intuitivt og enkelt fra nær sagt alle steder man befinner seg er også viktig for mange. Når det i tillegg inneholder trygghetsfunksjoner og automatikk blir det funksjonelt og anvendelig for de fleste, og er faktisk med på å spare energi. Bli med på en virtuell virkelighet og se noen av mulighetene med egne øyne. Velkommen inn! (tror linkene skal funke)

Vi leverer Xcomfort gjerne i samarbeid med Sensio:

– Med Sensio installert kan du styre alle tekniske installasjoner i ett og samme brukergrensesnitt. Du kjøper xComfort med Sensiostyring, elektriker installerer og vi programmerer en løsning hvor den ønskete lys- og varmestyringen med tilhørende tidsstyring blir satt opp.
– Styringen kan også omfatte persienner, overvåkningskamera samt overføring av alarmer direkte til din telefon.