kslider1
kslider2
kslider3

Kjøkkenet skal tilfredsstille mange behov og da er det viktig at det elektroniske anlegget er på plass. Noen bruker det til kun matlaging, mens andre bruker rommet til kontorplass, lekselesing, eller en hyggelig familiesammenkomst.

Belysning og nok kontakter er en nødvendighet. Uansett hvilke elektriske løsninger du ønsker å tilføre kjøkkenet, så anbefaler vi å bruke dyktige og autoriserte installatører. Kjøkkenbordet blir ofte brukt som både spisebord, pult og hjemmekontor. Vi anbefaler å installere en dimmer så kan du skape stemning og regulere lyset ved behov. Skal barna gjøre lekser, kan du sette lyset på fullt. Skal du nyte en romantisk middag, kan du dempe belysningen.

Kjøkkenet er også det rommet som er mest utsatt for brann, og dermed er det ekstra viktig med sikkerhet. Komfyrvakt er en sikkerhetsautomatikk som hjelper deg å unngå branntilløp. Ved hjelp av en sensor overvåker den elektriske platetopper på komfyrer og reduserer dermed faren for overoppheting.

Det er mye utstyr som trenger strøm på et kjøkken. Planlegg nøye hvor og hva du trenger av kontakter. De viktigste produktene er komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, men alle kjøkkenapparater kommer i tillegg. Et tips er å installere tidsstyring for apparatene. På den måten reduserer du risikoen for brann.