Din elektriker på Røyken

 

bslider2Trenger du Elektriker? Vi hjelper deg med alle typer oppdrag, både for private og bedrifter i områdene Røyken, Asker og Hurum. Hurum Elektro AS ble startet opp i 1990, og har siden start vært stolte medlemmer av Elfag kjeden. I dag har vi 6 ansatte med god erfaring innen faget, og sammen utgjør vi et arbeid vi er stolte av. Hurum Elektro holder til naturligvis i Hurum, som er sør for Røyken og Asker.

Vi tar oss av alle typer elektriker oppdrag. Trenger du hjelp fra en av våre elektrikere i Røyken, Asker eller Hurum, så er det bare å ta kontakt her. Vi har lang erfaring med elektroinstallasjoner som kjøkken, varme, el-sjekk, sikringsskap, ute og inne belysning, bolig og bad. Samt så har vi kompetanse innen svakstrømsinstallasjoner som alarm og sikkerhetssystemer, telefoni, og nettverk. Vi har spesialisert oss på smarthusløsninger, spesielt xComfort fra Eaton.

bimgLysstyring er en ny løsning og mulighetene innenfor lysstyring er mange. Ved hjelp av riktig bryter og dimmer får du en pen, enkel og sikker måte å styre lyssettingen etter ditt behov. Trådløse systemer er en rimelig og enkel løsning, som gir deg muligheten til å unngå skjemmende ledninger langs tak, gulv og dørlister. Du trenger heller ikke å legge om det elektriske systemet i huset for å styre lyset trådløst. De aller fleste systemer kan kombineres med det elektriske opplegget som allerede er installert. Med et såkalt lysstyringssystem kan du både skru av og på lyset i ett eller flere rom samtidig, og med dimmer kan du selvsagt regulere lyset i en eller flere lamper samtidig. Det finnes flere typer lyskilder du kan velge mellom. LED, halogen, og lysrør er blant de mest brukte. LED står for Light-Emitting-Diode og er en lyskilde som utgir lys når den får tilgang til strøm. LED pærer er en større investering enn de andre alternativene på markedet, men bruker mindre strøm, sparer miljøet og har en veldig mye lenger levetid. I de fleste tilfeller vil LED være mer kostnadseffektivt over tid.

Trenger du Elektriker i Røyken, Hurum eller Asker? Kontakt oss i dag!