Din elektriker i Asker

 

kimg2Trenger du Elektriker? Vi påtar oss alle typer oppdrag, både for private og bedrifter i områdene Asker, Hurum og Røyken. Hurum Elektro AS ble startet opp i 1990, og har siden start vært stolte medlemmer av Elfag kjeden. I dag har vi 6 ansatte med god erfaring innen faget, og sammen utgjør vi et arbeid vi er stolte av. Hurum Elektro holder til naturligvis i Hurum, som er sør for Asker og Røyken.

Vi har høy kompetanse innen installasjon for bolig, næring og hytter. Trenger du hjelp fra en av våre elektrikere i Asker, Røyken eller Hurum, så er det bare å ta kontakt her

Vi har lang erfaring med elektroinstallasjoner som kjøkken, varme, el-sjekk, sikringsskap, ute og inne belysning, bolig og bad. Samt så har vi kompetanse innen svakstrømsinstallasjoner som alarm og sikkerhetssystemer, telefoni, og nettverk. Vi har spesialisert oss på smarthusløsninger, og spesielt xComfort fra produsenten Eaton.

xComfort er laget for å kunne brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabilitering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner. Man kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov og ønsker melder seg. Hvis du trenger en ekstra lysbryter, eller en hovedbryter som skrur av alt lys og setter varmeapparater i sparemodus, så er dette typiske oppgaver for xComfort. Med xComfort blir det ingen synlige ledninger, og det er som regel kun en omprogrammering som er nødvendig.

Hurum Elektro AS tilbyr også el-sjekk. Å ta en el-sjekk på boligen din er lurt, fordi det er ditt ansvar at det elektriske anlegget er i orden. Har du ikke hatt besøk av inspektør fra ditt lokale elverk på noen år, så BESTILL en el-sjekk selv hos oss – og sørg for å være på den sikre siden. Våre elektrikere i Asker, Hurum og Røyken er tilgjengelige raskt. Kontakt oss og motta et uforpliktende tilbud på el-sjekk.

Sikringsskapet er hjertet i husets elektriske installasjon. Fra sikringsskapet styres og overvåkes hele husets elektriske system på en trygg og sikker måte. Etterhvert som huset fylles opp av elektrisitetskrevende teknologi skal ikke beboerne trenge å være redde for å få elektriske støt. Automatsikringer er enkle å betjene. Det er bare å «knipse» dem av og på hvis det skulle skje noe. Du behøver aldri å være redd for å åpne døren til sikringsskapet og få berøringsskade. Støt er ubehagelig og kan noen tilfeller være farlig. En jordfeil er ofte skylden og at du får støt. Nye forskrifter krever jordfeilbrytere og overspenningsvern i alle boliger. En Jordfeilbryter på strømkursene gir beskyttelse mot elektrisk støt og brann, og gjør det veldig enkelt å oppdage hvor feilen har oppstått i det elektriske anlegget. Overspenningsvern beskytter apparater som TV og PC, mot blant annet tordenvær. Husk at du har selv ansvar for at det elektriske anlegget i din bolig er i forskriftsmessig stand.

Trenger du Elektriker i Asker, Hurum eller Røyken? Kontakt oss i dag!