bslider1
bslider2

Lysstyring er en nyere løsning og mulighetene er mange. Ved hjelp av riktig bryter og dimmer gir det deg en pen, enkel og sikker måte å styre lyssettingen etter ditt behov.

Trådløse systemer er en rimelig og enkel løsning, som gir deg muligheten til å unngå skjemmende ledninger langs tak, gulv og dørlister. Du trenger heller ikke å legge om det elektriske anlegget for å styre lyset trådløst. De fleste systemer kan kombineres med det elektriske opplegget som du allerede har.

Med et lysstyringssystem kan du både tenne og slukke lyset i ett eller flere rom samtidig, og med dimmer kan du regulere lyset i en eller flere lamper samtidig. Praktisk og funksjonelt, med et snev av luksus.

Det finnes mange ulike lyskilder å velge mellom. Ulike kombinasjoner med forskjellige farger og løsninger skaper den stemningen du ønsker. Det som er viktig å tenke på er hvilken montering du ønsker, og om det skal være mulighet for endringer i ettertid. LED, halogen, og lysrør er blant de mest brukte.

LED – LED står for Light-Emitting-Diode og er en lysdiode som utgir lys når den får tilgang på strøm.

Å gå til innkjøp av LED pærer er en større investering enn alternative lyspærer, men sett i sammenheng med lavere forbruk av strøm, lenger levetid og miljø, vil LED i de fleste tilfeller være mest kostnadseffektivt over tid.